След пауза от над два месеца Шон Пен най-накрая се върна на

...
След пауза от над два месеца Шон Пен най-накрая се върна на
Коментари Харесай

Как Шон Пен принуди цял снимачен екип да се ваксинира 

След пауза от над два месеца Шон Пен най-сетне се върна на снимачната площадка на сериала Gaslit, въодушевен от известния подкаст Slate, Slow Burn.  Актьорът е в ролята на основния прокурор на Никсън Джон Мичъл, а Джулия Робъртс ще бъде брачната половинка му Марта.  През юли Пен отхвърли да приключи снимките на сериала, до момента в който всички на снимачната площадка не бъдат изцяло имунизирани против COVID-19, и съгласно известията изискванията му най-сетне са изпълнени.

Решението му произтича от обстоятелството, че той и членовете на неговата организация CORE са работили интензивно още от началото на пандемията, с цел да гарантират наличнието на проби и ваксини. По този метод за Шон Пен вероятността да се окаже в колектив, включващ няколко неимунизирани, е била неприемлива. Още повече, по същото време Delta вариантът се популяризира бързо и още веднъж принуждава управляващите в щата да възстановят по-ранните ограничения за сигурност, като носенето на маски.  

Съобщава се, че настояването на Шон Пен е сложило NBC Universal в сложна обстановка, защото вероятността за налагане на наложителни имунизации не им изглеждала привлекателна възможност. Въпреки че се пробвали да вкарат други протоколи за сигурност, с цел да успокоят артиста, той останал корав като камък. За щастие сега беше доказано, че артистът и студиото най-сетне не престават работата по сериала, откакто към този момент всички членове на снимачния екип са ваксинирани.

В по-ранен диалог със CNN Шон Пен категорично съобщи, че въпреки да поддържа мощно някои елементи от Втората корекция (за правото на опозиция против подтисничество и носене на оръжие) за него „ хората, които без медицински аргументи отхвърлят да се имунизират, безусловно насочват зареден револвер в лицата на близките “. 

Според Пен има два вида хора, които се съпротивляват на имунизациите: едните сигурно ще ги приемат, откакто FDA ги утвърди изцяло; а има и такива, които по този начин са изкривили визията си за независимост и самостоятелност, че са я трансформирали в радикално либертарианство и своя политическа еднаквост. Той счита, че тази втора секта би трябвало да разбере, че имунизацията е единственото средство за унищожаване на опасността от коронавирусната пандемия за метода на живот и стопанските системи по света.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР